12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Bondrea a început munca la Vâlcea

Marian Bondrea a început munca la Vâlcea

Tehnicianul craiovean Marian Bondrea a avut ieri prima zi de muncă la noua sa formaţie, CSM Vâlcea. Cel care a făcut istorie la Electroputere Craiova revine în fotbalul românesc după ce a antrenat în Arabia Saudită.
Bondrea spune că va încerca să readucă Vâlcea în Liga I după 21 de ani. „Am făcut cunoştinţă cu fotbaliştii de la Vâlcea. I-am felicitat pe cei vechi pentru parcursul din campionatul trecut şi le-am urat bun-venit celor noi. Apoi le-am spus că trebuie să ne apucăm de treabă, nu avem timp de pierdut. Voi semna zilele următoare pentru un sezon şi vom stabili obiectivul care este clar, având în vedere că toată lumea se gândeşte la promovarea în Liga I“, a spus Bondrea.

A cerut preparator fizic

CSM va susţine primele două partide amicale în această săptămână. Elevii lui Bondrea joacă joi, de la ora 18.00, cu FC Oltchim, iar vineri, cu Oltul Slatina, în deplasare. Marian Bondrea îl va avea ca secund pe Mitică Teleşpan, cel care a îndeplinit această funcţie şi în campionatul trecut. De asemenea, craioveanul a insistat şi pentru un preparator fizic şi a găsit înţelegere la municipali, în echipă fiind cooptat Lucian Păun.

Şase fotbalişti, afară

CSM a renunţat deja la şase fotbalişti şi lista va fi completată zilele următoare. Dumitru, Lepădatu, Bier, Ciortan, Liviu Pătru şi Ţuţuraş va trebui să-şi găsească alte formaţii. Ionuţ Murineanu nu a fost chemat la reunirea lotului. În schimb, Pampea şi Cercel au fost ieri în Zăvoi şi au şanse mari să rămână la Vâlcea. Până pe 14 iulie, tehnicianul oltean va stabili lotul cu care va ataca noua ediţie de campionat, acesta urmând să aibă sub comandă şi unii jucători care evoluează în prezent la Universitatea Craiova, respectiv Gîngioveanu, Bărboianu şi Piko.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS