24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim a ratat transferul Aureliei Brădeanu

Oltchim a ratat transferul Aureliei Brădeanu

Campioana României are şanse mari să organizeze, în septembrie, grupa preliminară a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a negociat zilele trecute transferul interului echipei naţionale, Aurelia Brădeanu, la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Chimistul ar fi fost dispus să plătească 100.000 de euro pentru ca ungurii de la Gyor să-i dea dezlegare, dar Brădeanu, care are contract încă un sezon, a fost declarată netransferabilă.
Oltchim mai are însă o pistă de la vicecampioana Ungariei, Simona Gogârlă, handbalistă care a mai evoluat în două rânduri la Vâlcea şi care mai este dorită şi de Rulmentul Braşov.

Huţupan e optimistă

Cea mai experimentată handbalistă din lotul Oltchimului, Luminiţa Huţupan Dinu, crede că formaţia campioană a României are şanse mari să ajungă în grupele principale ale Ligii Campionilor. „Dacă pe fetele de la Byasen le ştim foarte bine şi deja le-am simţit cum joacă, despre handbalistele de la Madeira nu pot spune nimic. Nu ştiu nici dacă sunt bune, nici dacă sunt rele. În mod sigur vom face rost de casete cu jocurile lor şi vom afla la ce să ne aşteptăm când vom le vom întâlni pe teren. Cu Byasen trebuie să repetăm figura din meciul tur, când am jucat foarte bine şi am avut o apărare bună. Nu trebuie să facem un meci cum a fost cel de acasă, când nu am reuşit decât un egal. În Liga Campionilor nu ai voie să greşeşti dacă vrei să mergi mai departe“, a spus Huţupan.
Oltchim are mari şanse să organizeze grupa preliminară a Ligii Campionilor la handbal feminin, în ultimele zile ale lunii septembrie. Gruparea lusitană, Madeira, nu a avut reprezentanţi la tragerea la sorţi de la Viena şi nu pare interesată de cheltuirea unei sume importante pentru organizare, în condiţiile în care formaţia portugheză are şanse minime de calificare.
„Cred că în proporţie mare turneul va avea loc la Râmnicu Vâlcea. Eu cred că oficialii de la Madeira îşi doresc o deplasare în Liga Campionilor, şi nu costuri suplimentare pe propriul teren“, a spus preşedintele Ioan Gavrilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS