21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMergea, învins în sferturi

Mergea, învins în sferturi

Tenismanul gorjean Florin Mergea a fost învins, în sferturile de finală ale turneului challenger de la Alma Ata (Kazahstan), dotat cu premii în valoare totală de 35.000 de dolari, cu scorul de 7-6 (8/6), 6-3, de germanul Simon Greul, principalul favorit al competiţiei.
În schimb, Dacian Crăciun s-a calificat în semifinalele acestei competiţii după ce l-a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 7-6 (8/6), 6-2, pe germanul Bjorn Phau, cap de serie numărul 2. Crăciun va juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătorul partidei dintre sud-coreeanul Woong-Sun Jun, jucător venit din calificări, şi cehul Jan Minar.
În cadrul turneului challenger de la Reggio Emilia (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 29.750 de euro, românul Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală. Hănescu l-a învins, în turul doi, cu scorul de 7-6 (7/2), 6-1, pe brazilianul Flavio Saretta, cap de serie numărul 5, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu francezul Olivier Patience, al doilea favorit, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de italianul Simone Vagnozzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS