12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi în locul lui Olăroiu

Hagi în locul lui Olăroiu

Antrenorul Cosmin Olăroiu a părăsit echipa Steaua şi va da curs unei oferte de la Al Hilal, din Arabia Saudită, care i-a oferit un salariu anual de 1,6 milioane de dolari. Gigi Becali a găsit rapid o soluţie, anunţând că naşul său, Gheorghe Hagi, este noul antrenor al formaţiei bucureştene.

„Hagi vrea un contract pe trei ani, dar eu i-am spus să semneze şi pe 20 de ani dacă vrea. Eu nu voi da niciodată un antrenor afară, mai ales pe Hagi, care e şi naşul meu“, a spus Becali. În ceea ce priveşte obiectivul, patronul Stelei a comentat: „I-am amintit lui Hagi ce a spus acum o lună, că locul doi nu e al Stelei. Dacă o să fie pe locul doi, nu vor fi probleme, dar dacă va fi pe locul trei, va pleca singur, pentru că Steaua are nişte canoane şi nu poate ieşi din ele“.

În plus, Gigi Becali a dezvăluit că managerul general, Adrian Ilie, ar putea evolua şi ca jucător pe finalul anumitor partide, dar şi faptul că l-a ofertat pe Gică Popescu, fostul jucător al Universităţii Craiova, oferindu-i acestuia postul de preşedinte al Stelei. „Baciul“ urmează să dea un răspuns în aceste zile, deocamdată fiind prins într-o afacere cu nişte spanioli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS