10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi vrea să revină în Turcia

Hagi vrea să revină în Turcia

Fostul internaţional român se simte pregătit să antreneze din nou în ţara în care a trăit „cele mai frumoase zile din viaţă“.

Gică Hagi susţine că se simte pregătit să revină în Turcia şi că, într-o bună zi, ar putea ajunge din nou în această ţară, unde a activat mai întâi ca jucător, iar apoi ca antrenor.
„Mă simt pregătit să lucrez în Turcia. Bineînţeles că aş putea reveni într-o bună zi. Este suficient ca această treabă să se facă de acum cu profesionalism. Este decizia lor. Dacă vor vedea unde are dreptate Hagi, eu sunt gata. A sosit timpul să se avanseze în Europa. În ultimii ani nu au fost succese nici cu echipele de club, nici cu prima reprezentativă a Turciei“, a spus Hagi.

„Turcia este a doua mea ţară“

Gică Hagi crede că la Galatasaray conducerea clubului ar trebui să apeleze la ajutorul foştilor jucători. „Dacă li s-ar da jucătorilor din vechea generaţie funcţii cum ar fi cea de antrenor sau de manager, cred că vor veni şi succesele. Conducătorii ar trebui să le întindă o mână celor care s-au lăsat de fotbal“, a opinat „Regele“.
Hagi a menţionat că îi este dor de suporterii din Turcia. „Turcia este a doua mea ţară. Am trăit la Istanbul cele mai frumoase zile din viaţă. Sunt gata să fac multe pentru a doua mea ţară. Sunt foarte mândru când văd, ştiu şi aud că nu am fost uitat. Nu pot uita momentele când ne-am înălţat în Europa, pas cu pas. Îmi este foarte dor de suporteri. Sper că şi lor le este dor de mine“, a spus fostul internaţional român.
Gheorghe Hagi a evoluat în Turcia la Galatasaray, în perioada 1996-2001. În 2003, a antrenat formaţia Bursaspor, iar în 2004-2005 a fost tehnicianul echipei Galatasaray.

Galata are un „nou Hagi“

Gruparea Galatasaray Istanbul l-a achiziţionat pe mijlocaşul brazilian al echipei Schalke 04, Cassio de Souza Soares Lincoln, care a semnat un contract pe patru sezoane şi este considerat de presa din Turcia „noul Hagi“.
„Galatasaray a semnat un contract pe patru ani cu noul său Hagi“, a notat Hurriyet, care menţionează că jucătorul a fost cumpărat de Galatasaray cu 4.250.000 de euro.
Lincoln, care are 28 de ani, va avea în Turcia un salariu anual de 2,1 milioane de euro. Fotbalistul brazilian a mai evoluat la Altetico Mineiro (1997-2001) şi Kaiserslautern (2001-2004).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS