13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZicu ar putea ajunge la Şahtior

Zicu ar putea ajunge la Şahtior

Atacantul Ianis Zicu, care a fost transferat în această vară de campioana României, Dinamo Bucureşti, ar putea ajunge la Şahtior Doneţk, formaţie antrenată de Mircea Lucescu, în cazul în care „câinii roşii“ nu se vor califica în grupele Ligii Campionilor. „Nu puteam să aducem un jucător care acum intră pe poarta echipei naţionale. El trebuie să joace cu Dinamo în Champions League, să dea tot ce poate. În cazul unui eventual transfer la o echipă avem şi noi prioritate. Lucrul este foarte clar, Giovanni Becali s-a comportat foarte corect“, a spus antrenorul formaţiei Şahtior, Mircea Lucescu.
Ianis Zicu a fost achiziţionat de Dinamo, definitiv, de la gruparea Internazionale Milano, durata contractului său cu gruparea bucureşteană fiind de patru ani.
Şahtior Doneţk l-a transferat pe atacantul Andrei Vorobei la Dnepr Dnepropetrovsk, formaţie antrenată de Oleg Protasov, care l-a cedat în schimb pe fundaşul Volodimir Iezersky. Acesta are 30 de ani şi a semnat cu echipa antrenată de Mircea Lucescu un contract pe trei ani, suma transferului fiind de 1,3 milioane de dolari. La rândul său, atacantul Andrei Vorobei, de 28 de ani, a semnat un acord tot pe trei ani cu Dnepr Dnepropetrovsk, formaţie pregătită de fostul tehnician al echipei Steaua Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS