11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHănescu şi Ungur vor fi despărţiţi de fileu

Hănescu şi Ungur vor fi despărţiţi de fileu

Tenismenii românii Victor Hănescu şi Adrian Ungur nu au avut noroc la turneul challenger de la Milano, cei doi urmând să se întâlnească în turul doi al competiţiei din Italia, ca urmare a victoriei obţinute de Ungur în faţa francezului Mathieu Montcourt (6-2, 6-1), principalul favorit al competiţiei.
Spre deosebire de Hănescu şi Ungur, Florin Mergea nu a acces în turul doi al turneului challenger de la Almaty (Kazahstan), dotat cu premii în valoare totală de 35.000 de dolari, fiind învins în runda inaugurală, cu scorul de 6-7 (4/7), 6-4, 7-6 (7/4), de grecul Vasilis Mazarakis.
În proba de dublu, perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins, în primul tur, cu scorul de 6-0, 6-1, cuplul Faruk Dustov/Giancarlo Petrazzuolo (Uzbekistan/Italia) şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea Boris Pashanski/Alexandre Renard (Serbia/Franţa). La polul opus se regăseşte perechea Dacian Crăciun/Vasilis Mazarakis (România/Grecia), care a cedat în runda inaugurală, cu scorul de 5-7, 6-4, 14-12, în faţa cuplului Alexei Kedriuk/Alexandre Kudriavtev (Kazahstan/Rusia).
Tandemul Andrei Pavel/Juan Martin Del Potro (România/Argentina), se simte foarte bine la turneul de la Nottingham, izbutind calificarea în sferturile de finală după victoria obţinută în faţa cuplului Guillermo Garcia-Lopez/Stanislas Wawrinka (Spania/Elveţia), cu scorul de 6-3, 3-6, 10-7. În faza următoare a competiţiei dotate cu premii în valoare totală de 353.450 de euro, Pavel şi Del Potro vor juca împotriva cuplului Ashley Fisher/Tripp Phillips (Australia/SUA), cap de serie numărul doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS