12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra visează la Cupa Spaniei

Contra visează la Cupa Spaniei

Finala Cupei Spaniei se va disputa sâmbătă, pe celebra arenă „Santiago Bernabeu“ din Madrid, între echipa la care evoluează fundaşul român Cosmin Contra, Getafe, şi deţinătoarea Cupei UEFA, FC Sevilla. Într-o declaraţie acordată presei iberice, „Guriţă“ a opinat că, graţie experienţei sale, echipa andaluză este favorită. „FC Sevilla are mai multă experienţă ca noi. A câştigat două ediţii ale Cupei UEFA. Sunt favoriţi. Vom intra pe teren având încredere în noi. La noi în echipă nimeni nu se vede titular în această săptămână. Au mai rămas câteva zile şi antrenorul încă se gândeşte. Poate juca oricine şi o va face foarte bine“, a spus Contra.
Fundaşul român a subliniat că va face tot posibilul pentru o victorie deoarece a mai jucat o finală, cu Deportivo Alaves în Cupa UEFA, pe care a pierdut-o.
„Să joci două finale şi să nu le câştigi ar fi o lovitură dură. Trebuie să jucăm cu inima şi cu mintea. Nu trebuie să ne temem de FC Sevilla, dar trebuie să avem grijă, pentru că este un adversar puternic“, a spus „Guriţă“.
Cosmin Contra s-a referit şi la posibilitatea ca antrenorul său de la Getafe, Bernd Schuster, să plece la Real Madrid din sezonul viitor, apreciind că, dacă acest lucru se va întâmpla, va fi un succes al tuturor celor cu care tehnicianul german a lucrat. „În această săptămână nu vom vorbi nici despre Schuster, nici despre Real Madrid. Vom discuta despre finala Cupei Spaniei. Însă dacă Schuster va pleca la Real Madrid, va fi un succes al nostru, al tuturor. Cred că acest vestiar a făcut tot posibilul pentru ca el să plece la Real Madrid, dacă va pleca“, a spus Contra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS