16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSpalletti ţine de Chivu

Spalletti ţine de Chivu

Luciano Spalletti, antrenorul lui AS Roma, a spus că este optimist în privinţa şanselor căpitanului echipei naţionale a României, Cristi Chivu, de a rămâne la gruparea din capitala Italiei.
„I-am telefonat lui Chivu şi mi-a spus că el se simte un jucător al Romei. Trebuie să vedem care este intenţia clubului“, a spus Luciano Spalletti, referitor la o posibilă plecare a fundaşului român la altă echipă, cu mai puţin de un an înainte de finalul contractului.
Antrenorul italienilor a declarat ironic, în urmă cu câteva zile, că l-a sunat pe Chivu, dar că jucătorul nu a răspuns, pentru că, probabil, este prea ocupat, dar că, în cazul în care va pleca de la echipă, trebuie înlocuit cu un fotbalist la fel de valoros.
Potrivit presei italiene, Inter Milano a făcut o nouă propunere clubului AS Roma în schimbul lui Cristi Chivu: cinci milioane de euro, cedarea atacantului argentinian Julio Ricardo Cruz şi cedarea definitivă a lui David Pizarro, pe care îl aveau în coproprietate. Fundaşul român mai are contract cu Roma până în 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS