24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPeter Vondracek l-a bătut iar pe Ciprian Sora

Peter Vondracek l-a bătut iar pe Ciprian Sora

Ciprian Sora a pierdut din nou în faţa luptătorului ceh Peter Vondracek, în meciul revanşă disputat vineri seară, în cadrul Galei Local Kombat de la Iaşi, care s-a încheiat prin KO, după numai 15 secunde de luptă. Sora spera ca, în main-eventul galei de vineri, să-şi ia revanşa după înfrângerea suferită, tot înainte de limită, în faţa lui Vondracek, la ultima gală Local Kombat desfăşurată în luna martie, la Sibiu. El a fost făcut, însă, KO după 15 secunde, când a primit un high-kick în bărbie ce l-a trimis la podea, unde a rămas secunde bune.
„În sporturile de contact, orice greşeală se plăteşte. Eu am făcut o greşeală şi pentru asta am plătit. Asta nu înseamnă că mă voi opri aici. Orice mare campion a fost făcut KO cel puţin o dată. Pierzi, câştigi, luptător te numeşti“, a spus Sora la finalul meciului cu Vondracek.
Înaintea ultimului meci al galei de la Iaşi, Vondracek a urcat în ring pentru a savura victoria obţinută în faţa lui Ciprian Sora. În ring a urcat însă şi românul Ionuţ Iftimoaie, care i-a luat cehului Vondracek şapca pe care o purta, spunându-i că el este cel mai bun. Gestul lui Iftimoaie a stârnit mânia lui Peter Vondracek, care l-a aruncat pe român în afara ringului, cei doi fiind cu greu despărţiţi de forţele de ordine.
La finalul galei, promotorul Eduard Irimia a spus că se aşteaptă ca până la finalul anului Iftimoaie să lupte cu Vondracek, gestul românului putând fi considerat o provocare.
„A fost o gală spectaculoasă. Aţi văzut KO-ul fulgerător al lui Vondracek în faţa lui Sora, şi show-ul făcut de ceilalţi luptători care au urcat în ring. Ca să nu mai spun de incidentul dintre Iftimoaie şi cehul Vondracek. Cred că gestul lui Iftimoaie poate fi considerat o provocare, aşa că mă aştept ca spre sfârşitul anului să avem o mare luptă între cei doi“, a spus Irimia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS