13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanu a renunţat la politică

Craioveanu a renunţat la politică

Gică Craioveanu, fostul atacant al Universităţii Craiova, a renunţat la postul de consilier municipal în oraşul Getafe, pe care îl câştigase în urma alegerilor locale desfăşurate la sfârşitul lunii mai.
Jose Luis Moreno, purtătorul de cuvânt al Partidului Popular, pe listele căruia Craioveanu a candidat ca independent, a anunţat că fostul jucător al formaţiei Getafe a renunţat la post din motive personale, el preferând să ajute primăria din Getafe în alte moduri.
„Renunţarea de a lua în primire postul de consilier este o decizie onorabilă, pentru că el a candidat pentru un proiect al echipei Partidului Popular, care acum nu mai este posibil. Gică ne-a spus că nu va rămâne consilier pentru că nu i se pare just să ocupe locul unui consilier al Partidului Popular, din moment ce a participat ca independent pe listele noastre“, a menţionat Moreno.
Oficialul PP a adăugat că Gică Craioveanu, care ar fi trebuit să ocupe un post de consilier pe probleme sportive în cazul în care echipa Partidului Popular ar fi fost la conducerea primăriei din Getafe, va putea ajuta primăria din Getafe prin ideile sale, deoarece „este o persoană care se bucură de sprijin din partea publicului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS