6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra nu-i face cadouri lui Tamaş

Contra nu-i face cadouri lui Tamaş

„Guriţă“ susţine că Getafe nu se va da la o parte în partida de astăzi cu Celta Vigo, chiar dacă formaţia galiciană are nevoie de o victorie pentru a rămâne în prima liga spaniolă.

Fundaşul Cosmin Contra a spus că jucătorii formaţiei Getafe vor încerca să aibă o prestaţie bună în meciul cu Celta Vigo, care se va disputa astăzi, în ultima etapă a campionatului Spaniei, pentru a pregăti mai bine finala Cupei Spaniei. „Guriţă“ susţine că el şi coechipierii săi trebuie să joace fără teamă de accidentări, chiar dacă jucătorii Celtei vor da totul în acest meci, care este decisiv pentru rămânerea formaţiei galiciene în Primera Division.
„La Vigo trebuie să pregătim finala Cupei Spaniei (pe 23 iunie, cu FC Sevilla – n.r.). Trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a fi cât mai bine pregătiţi pentru finala Cupei Spaniei“, a opinat Contra.
Fundaşul dreapta al echipei madrilene a spus că în faţa formaţiei Celta trebuie ca jucătorii de la Getafe să joace fără teama de a se accidenta şi de a rata astfel finala Cupei.
„Dacă există această teamă va fi rău. Trebuie să ieşim pe teren cu gândul la fotbal. Ei vor juca pe viaţă şi pe moarte. Dacă în meciul cu Nastic au existat doi accidentaţi, asta nu înseamnă că în partida de duminică vor mai fi alte şapte accidentări. Antrenorul Bernd Schuster va trimite în teren cea mai bună echipă, cu gândul la Cupă. Nu va face nici un cadou formaţiei Celta. Dacă vor câştiga atunci va fi pentru că au meritat. Va trebui să lupte pentru asta“, a afirmat Contra.
„Guriţă“ a mai spus că există posibilitatea ca, în proporţie de 90 la sută, să rămână la Getafe.
„Suntem la final de sezon. Joc bine, la fel şi în echipa naţională, unde am marcat două goluri. Există o posibilitate de 90 la sută să continuu şi anul viitor la Getafe. Nu am discutat cu preşedintele, dar eu mă simt bine aici, iar ultima dată când am vorbit cu el era mulţumit de mine“, a afirmat Contra.

Tamaş va fi titular

Presa spaniolă a scris ieri că fundaşul echipei Celta Vigo, Gabriel Tamaş, va fi titular în meciul cu Getafe. Ziariştii iberici au scris că apărarea formaţiei Celta la partida de astăzi, de pe teren propriu, cu Getafe, va fi formată din Yago, Tamaş, Lequi şi Placente.
Gabriel Tamaş a fost reprimit de antrenorul Hristo Stoicikov la antrenamentele echipei Celta Vigo, miercuri, după ce a fost exclus din lot din cauză că a întârziat două zile la pregătiri la revenirea de la echipa naţională a României, după dubla cu Slovenia. Internaţionalul român a prezentat marţi scuze publice jucătorilor, antrenorilor, conducătorilor şi suporterilor de la Celta Vigo pentru întârziere. Iniţial, acestea nu au fost acceptate de Stoicikov, care nu l-a primit nici marţi la antrenamente pe Tamaş, însă miercuri internaţionalul român s-a pregătit alături de coechipieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS