7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTamaş a fost reprimit de Celta Vigo

Tamaş a fost reprimit de Celta Vigo

Internaţionalul român Gabriel Tamaş a fost reprimit, miercuri, de antrenorul bulgar Hristo Stoicikov la antrenamentele echipei spaniole Celta Vigo, după ce a fost exclus din lot din cauză că a întârziat două zile la pregătiri la revenirea de la echipa naţională, după dubla cu Slovenia. Fundaşul român a prezentat public marţi scuze jucătorilor, antrenorilor, conducătorilor şi suporterilor de la Celta Vigo pentru întârziere. Iniţial, acestea nu au fost acceptate de Stoicikov, care nu l-a primit nici marţi la antrenamente pe Tamaş, însă miercuri internaţionalul român s-a pregătit alături de coechipieri.
„Mi se parte un lucru inteligent ca Tamaş să poate reveni şi să ne poată ajuta. Aşa este logic. Nu cred că este momentul să aruncăm cu pietre. Avem un meci important şi cu cât suntem mai mulţi, cu atât mai bine“, a spus căpitanul echipei Celta Vigo, Borja Oubina, care a subliniat că Tamaş a motivat întârzierea prin probleme personale.
Tamaş, care trebuia să revină în Spania joia trecută, după ce a jucat cu naţionala României împotriva Sloveniei, a ajuns la Vigo doar în după-amiaza zilei de vineri, atunci când Celta se afla deja la Madrid pentru meciul cu Atletico. Ca urmare a acestui lucru, Celta a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Tamaş, care a insistat că prin comportamentul său nu a dorit să „facă rău nimănui“ şi a precizat că va fi de acord cu orice decizie pe care clubul o va lua în privinţa sa.
Celta Vigo va întâlni duminică formaţia la care evoluează Cosmin Contra, Getafe, într-un meci din etapa a 38-a, ultima a campionatului Spaniei, decisiv pentru echipa lui Tamaş, care luptă pentru menţinerea în Primera Division.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS