21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDiculoiu vrea în eşalonul secund

Diculoiu vrea în eşalonul secund

Deşi promovase în sezonul trecut, FC Oltchim a fost nevoită să joace tot în Liga a III-a, iar evoluţia „chimiştilor“ din acest an a fost sub aşteptările preşedintelui Diculoiu (foto).

– Domnule preşedinte, sunteţi mulţumit de locul şase obţinut de echipă în acest an?
– După ce am reuşit să terminăm pe primul loc anul trecut, iar acum abia am terminat pe locul şase, pot spune că sunt extrem de nemulţumit de evoluţia jucătorilor, dar şi de conducerea tehnică.
– Este posibilă o despărţire de antrenorul Gaiţă?
– Nu ne-am gândit să ne despărţim de Costel Gaiţă în acest an, dar la anul poate se va întâmpla acest lucru. Pentru sezonul viitor o să impun ca obiectiv terminarea pe primul loc, chiar dacă nu vom avea forţa materială să mergem în Liga a II-a.
– Credeţi că evoluţia slabă este cauzată şi de faptul că anul trecut au promovat, dar nu au evoluat în eşalonul doi?
– Nu cred. Trebuia să mergem în Liga a II-a şi să-i las să joace, să vadă care le este valoarea. Îmi asum această greşeală. Gaiţă mi-a spus că lotul care promova nu ar face faţă în liga secundă. Oricum, nu cred că evoluţiile lor din acest an au legătură cu trecutul.

„Ar trebui să vină cu bani de acasă“

– Care este situaţia materială a echipei în acest moment?
– Nu există probleme financiare, suntem la zi cu plăţile. Nici nu a fost foarte greu să nu le dăm primele promise la câte victorii au avut… Au avut primă de victorie acasă de 200 de lei şi 300 de lei în deplasare, însă şi fiecare punct pierdut pe teren propriu s-a penalizat cu 200 de lei. Dacă faceţi un calcul, ar trebui să vină cu bani de acasă la câte puncte au pierdut pe teren propriu.
– Plecări – veniri la echipă?
– Momentan, nici una, nici alta. Dacă avem ceva oferte pentru jucătorii pe care îi avem în lot, cluburile interesate va trebui să vină să negocieze cu noi, conducerea. De venit, FC Oltchim este deschisă oricărui jucător tânăr şi talentat.
– Pentru golgheterul Ionuţ Preda există oferte?
– Nu, oricum Preda şi-a anunţat deja intenţia de a rămâne până la finalul contractului, adică încă patru sezoane.
– Despre ratarea promovării de către CSM în Liga I ce puteţi spune?
– Nu cred că s-a dorit promovarea, deşi o şansă ca aceasta îţi apare o dată la 20 de ani. Faptul că au ratat în ultimul meci promovarea arată cât de bine au pregătit jocul cu Baia Mare. Păcat. La anul nici să nu se gândească la Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS