17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBolizii McLaren vor fi îmbunătăţiţi

Bolizii McLaren vor fi îmbunătăţiţi

Oficialii de la McLaren Mercedes au anunţat că vor îmbunătăţi maşinile pentru cursa din Franţa, etapa imediat următoare celei din acest week-end din Statele Unite, pe circuitul de la Indianapolis.
„Am privit aceste două curse, din Canada şi Statele Unite, ca pe două provocări şi am reuşit să facem o treabă bună. Dacă vom continua aşa şi la Indianapolis, atunci cred că vom putea să luptăm pentru titlu. Am fost deja rapizi pe mai multe tipuri de circuit şi credem că putem să fim puternici în etapele care urmează, în special în Franţa şi la Silverstone. Vom avea îmbunătăţiri importante în Franţa şi vrem să plecăm din America de Nord ca lideri ai clasamentelor, dar cred că încă de vinerea trecută s-a văzut că ar trebui să aspirăm la mărirea avantajului în clasament, lucru pe care l-am făcut“, a spus CEO-ul McLaren, Martin Whitmarsh.
„Ferrari este o echipă bună. Nu se va lăsa şi misiunea noastră nu va fi uşoară. Şi BMW forţează puternic. N-aş subestima Ferrari, pentru că are doi piloţi buni şi o echipă puternică. Dacă m-aţi întreba de cine mă tem cel mai tare aş spune Ferrari, dar respectăm cu toţii ceea ce reuşesc cei de la BMW“, a completat oficialul britanic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS