10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoratti recunoaşte că-l vrea pe Chivu

Moratti recunoaşte că-l vrea pe Chivu

Massimo Moratti, patronul grupării Internazionale Milano, a recunoscut, pentru prima dată, că-l interesează fundaşul Romei, Cristian Chivu, informează agenţia Datasport.
„Discutăm în prezent cu AS Roma. Cu siguranţă, jucătorul ne interesează, însă rămâne de văzut dacă putem să-l aducem la Inter. În ceea ce priveşte felul în care va proceda Inter pentru a-l aduce pe Chivu la Milano, Moratti a precizat că există mai multe piste, una dintre ele fiind cea în care ar putea fi implicat şi chilianul Pizarro, aflat la Inter, dar deţinut în coproprietate cu AS Roma. „Sunt multe variante despre care putem să discutăm. Pizarro este un jucător valoros. Nu putem şti acum dacă Pizarro va intra în afacerea Chivu şi dacă vom putea să-l aducem pe român“, a afirmat „boss-ul“ Interului, care, printre altele, a confirmat faptul că atacantul echipei Cagliari, Suazo, este foarte aproape de a semna cu „nerazzurrii“.
În schimb, Bruno Conti, directorul sportiv al Romei, a afirmat că gruparea din capitala Italiei nu a primit nici o ofertă concretă de la Inter şi susţine că diriguitorii clubului din Milano s-au adresat numai jucătorului şi impresarului acestuia.

Chivu, cel mai slab fundaş al Romei

Deşi în prezent este cel mai curtat jucător al Romei, Cristian Chivu nu este apreciat de suporterii echipei din capitala Italiei. Potrivit unui sondaj efectuat pe site-ul oficial al fanilor (www.ilromanista.it), internaţionalul român a fost cel mai slab fundaş central în sezonul 2006/2007. Suporterii au fost rugaţi să acorde note de la 1 la 10 fiecărui jucător, iar Chivu a avut o medie de 6,82, mult mai mică decât colegul său din axul central al defensivei, francezul Philippe Mexes, cu o medie de 8,14. Până şi cel care l-a înlocuit pe Chivu în perioada când acesta a fost accidentat sau suspendat, Mateo Ferrari, a avut o medie mai mare, de 7,07. Alt fundaş, Christian Panucci, are şi el o medie a notelor primite mai mare decât Chivu, 7,76. Din echipa Romei, sub Chivu s-au clasat doar Vucinic (5,69), Cassetti (6,58) şi Aquilani (6,57).
Cel mai bun jucător al echipei AS Roma în sezonul recent încheiat a fost considerat căpitanul Francesco Totti, care a avut o medie de 9,19. Totti a câştigat şi titlul de golgheter în Serie A, fiind cel mai bun şi în opinia jurnaliştilor. În clasamentul alcătuit de suporteri, Totti a fost urmat de Daniele De Rossi (8,30).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU