24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDebut neconcludent

Debut neconcludent

Pentru juniorii A ai Universităţii Craiova primul meci de la turneul semifinal nu a ieşit aşa cum au sperat. Consideraţi principalii favoriţi la calificarea la turneul final de la Mogoşoaia (20-23 iunie), ţinând cont că joacă şi pe teren propriu, tinerii fotbalişti olteni nu au reuşit duminică seară decât un egal, 1-1, cu Oţelul Galaţi, după o primă repriză bună, dar o a doua în care au căzut inexplicabil. Ştiinţa a deschis rapid scorul, prin Alexandru Costea (‘8), a mai ratat câteva bune ocazii prin Gângioveanu şi Pătraşcu, ultimul trecându-şi în cont şi o bară, şi se părea că nu va avea nici o problemă în faţa moldovenilor.  
În partea secundă, lucrurile au luat însă altă turnură. Mult lăudatele vedete de la mijlocul terenului s-au descurcat tot mai greu în faţa unor adversari mai disciplinaţi tactic şi parcă mai proaspeţi, iar apărarea a dat semne de oboseală. Oţelul şi-a creat astfel ocazii bune de a egala, Lung junior având câteva intervenţii excelente. Nu a mai putut face însă nimic la şutul lui Cârjan (’80), care a adus un punct meritat echipei sale după evoluţia din repriza a doua.  
Pentru a mai spera la calificare, alb-albaştrii aveau nevoie de victorie în meciul cu Unirea Urziceni, desfăşurat aseară, după închiderea ediţiei. Ialomiţenii au fost învinşi cu 1-0 de FC Braşov în jocul de deschidere al turneului, o nouă înfrângere urmând să-i scoată definitiv din cursă. „Nu avem voie să pierdem acest turneu, pentru că această generaţie este una de excepţie şi nu are voie să rateze titlul“, a spus patronul Adrian Mititelu după meciul cu Oţelul. Universitatea a evoluat duminică seară în următoarea formulă: S. Lung – Boangiu, V. Găman, Neacşu, Buşu – Bărboianu, Argintaru (’80, Puchiu), Gângioveanu, Firţulescu (’90, Palcău) – Al. Costea, Pătraşcu (’88, Ţăran).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS