15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii, învinşi la scor în Suedia

Tricolorii, învinşi la scor în Suedia

Echipa naţională de handbal masculin a României a pierdut, ieri, într-o manieră categorică, la 11 goluri diferenţă, partida jucată în deplasare la Karlskrona, cu Suedia, în prima manşă a barajului pentru calificarea la Campionatul European din 2008. Tricolorii au fost învinşi cu 36-25, scorul la pauză fiind 19-10 în favoarea nordicilor.
În urma acestui eşec, şansele de calificare ale României au scăzut dramatic, cu toate că a mai rămas de disputat şi meciul retur. Cu excepţia primelor minute ale întâlnirii, Suedia a dominat partida, profitând şi de replica sub aşteptări a elevilor lui Lucian Râşniţă, unii dintre ei fiind de nerecunoscut. Cea mai proastă perioadă de joc a României a fost între minutele 19 şi 29, când tricolorii nu au înscris nici un gol, în timp ce suedezii au punctat de şapte ori.
Cei mai buni marcatori ai noştri au fost Iacob (5 goluri), Timofte (5) şi Şania (4).
„Diferenţa dintre cele două echipe a fost făcută, în primul rând, de lipsa de concentrare la finalizare. Ne-a lipsit inteligenţa la finalizare şi am irosit multe şanse de a înscrie. Suedia este o echipă bună, cu un ritm de joc bun, dar noi rămânem cu regretul acelor ratări. Scorul putea fi mai strâns“, a afirmat, după meci, selecţionerul Lucian Râşniţă.
Un lucru interesant este faptul că la Karlskrona s-au întâlnit singurele echipe care au în palmares patru titluri                mondiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS