6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFetele lui Margot, la primul meci din 2007

Fetele lui Margot, la primul meci din 2007

Reînfiinţată în urmă cu două luni, echipa feminină de fotbal Dunărea Margot, din Bechet, va susţine astăzi primul meci din acest an, chiar dacă este amical. Fotbalistele pregătite de Marga Glăvan vor juca în deschiderea unui meci din Elită 5, Dunărea Gighera – Ajax Dobroteşti, iar adversar nu le va fi o echipă feminină, ci una de băieţi juniori, pregătită tot de Marga Glăvan, la clubul Dunărea din Bechet.
„Va fi ultimul meci al fetelor în adidaşi, pentru că un om inimos din Bechet ne-a promis că le va comanda ghete. Să joace în adidaşi e un chin pentru ele, că alunecă“, a spus Marga Glăvan, care în perioada în care juca fotbal era poreclită „Margot“, de aici provenind şi numele echipei pe care o antrenează.
Deocamdată, fetele de la Dunărea Margot nu au adversar în Dolj, dar antrenoarea speră ca în sezonul viitor să se înscrie în campionatul naţional sau măcar să promoveze două – trei jucătoare la o echipă prim-divizionară. Marga Glăvan a povestit că i-a provocat pe poliţiştii din Bechet la un duel pe teren cu fotbalistele, dar aceştia au refuzat elegant, temându-se că jucătoarele de la Dunărea Margot i-ar putea accidenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU