16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGuso nu vine la reunire

Guso nu vine la reunire

Portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Adnan Guso, nu va fi prezent la reunirea echipei, programată pe 11 iunie, fiind învoit de antrenorul Eugen Neagoe. Guso se va alătura echipei în cantonamentul de la Băile Herculane, urmând să fie programat şi la vizita medicală. Bosniacul a solicitat câteva zile în plus de vacanţă faţă de colegii săi pentru că a răspuns convocării la naţională, fiind titular în poarta Bosniei în cele două victorii, 3-2 cu Turcia şi 1-0 cu Malta.
„L-am sunat şi l-am felicitat pentru prestaţia din jocurile echipei naţionale a Bosniei pentru că ei au obţinut două victorii. Guso nu va veni luni, precum ceilalţi componenţi ai lotului, ci pe 19 iunie. Probabil că el ni se va alătura direct în cantonamentul de la Herculane, pentru că echipa va pleca pe 15 în primul stagiu de pregătire. Îl vom programa după aceea şi pe el la vizita medicală pe care echipa o va efectua la începutul săptămânii viitoare“, a declarat Neagoe.

Mineriada fotbalistică, sub semnul întrebării

Superturneul de fotbal de la Târgu Jiu, unde erau invitate trei echipe din Bundesliga, Schalke 04, VfL Bochum şi Energie Cottbus, este incert, deoarece grupările din Germania nu au confirmat participarea. Ideea preşedintelui clubului Pandurii, Marin Condescu, de a invita echipe minereşti la Cupa Minerul, se poate concretiza luni, când oficialii grupării gorjene aşteaptă un răspuns din partea nemţilor. „Echipele din Germania au cerut un răgaz până luni pentru a confirma sau infirma participarea. În funcţie de răspunsul lor, vom şti ce avem de făcut în continuare“, a declarat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.

Debut cu stângul pentru juniorii D

Calificarea echipei de juniori D a clubului Pandurii Târgu Jiu la turneul final a fost compromisă încă de la primul meci, când fotbaliştii lui Bobi Staicu au pierdut, scor 2-1, cu Viitorul Zalău. Gorjenii păstrează totuşi şanse de a juca finala acestui turneu numai dacă Sângeorgiu de Mureş va învinge în al doilea meci al grupei pe Viitorul Zalău, iar „pandurii“ vor dispune de mureşeni în ultimul meci al grupei. Clubul Pandurii Târgu Jiu mai are calificate două grupe la turneele semifinale, juniorii republicani A şi B, care vor intra în competiţie în zilele următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS