17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiţurcă şi-a îndeplinit obiectivul

Piţurcă şi-a îndeplinit obiectivul

Selecţionerul Victor Piţurcă a spus la finalul disputei de la Timişoara că tricolorii şi-au îndeplinit obiectivul în dubla cu Slovenia şi a apreciat că următoarele meciuri din Grupa G a preliminariilor CE 2008 vor fi decisive pentru calificare.
„Obiectiv îndeplinit! Am câştigat cele şase puncte, după un joc în care proporţiile scorului puteau fi mai mari. Din păcate, bulgarii au adunat acelaşi număr de puncte. Ar fi fost extraordinar pentru noi să facă un egal. Următoarele meciuri sunt decisive. Noi vom întâlni Belarus, iar Olanda va juca în compania Bulgariei. Sper să ne desprindem după acele meciuri“, a spus Piţurcă. Antrenorul tricolorilor a menţionat că, în curând, va hotărî unde va disputa naţionala următorul meci de pe teren propriu, cel cu Olanda, de pe 13 octombrie. „Voi lua decizia în perioada următoare, pentru că numai eu hotărăsc, nu conducerea federaţiei. Vom vedea în funcţie de necesităţi, de avantajele pe care le oferă fiecare oraş. Sunt trei din care voi alege, printre acestea şi Timişoara“, a precizat Piţurcă.
La rândul său, selecţionerul Sloveniei, Matjaz Kek, a apreciat că există o diferenţă mare de calitate între formaţia sa şi naţionala României. „Felicit echipa României, a meritat victoria, deoarece a avut mai multe ocazii. Formaţia mea a jucat mai bine decât la Celje, dar trebuie să recunosc că este o diferenţă mare de calitate între cele două echipe. Este o experienţă internaţională bună pentru tinerii noştri jucători. Pentru restul calificărilor le urez succes românilor“, a spus Kek.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS