15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu aruncă juniorii în luptă

Mititelu aruncă juniorii în luptă

Adrian Mititelu a anunţat ieri că va renunţa la colaborarea cu Consiliul Judeţean Dolj, prin care grupele de juniori aflate în subordinea CJ reprezintă Universitatea în campionatele de juniori, după ce a aflat că autorităţile locale intenţionează să transforme stadionul „Tineretului“ într-un mall. „Autorităţile vor să câştige bani din vânzarea unor baze sportive. Acolo se poate construi un stadion de 18.000 de locuri sau o bază pentru copii şi juniori“, a spus patronul Ştiinţei.
Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a replicat: „După ce consiliul judeţean a preluat stadionul Tineretului, am anunţat că vom organiza un concurs de idei pentru a-l transforma într-un loc necesar Craiovei, având în vedere că de 20 de ani acest stadion nu a mai găzduit un eveniment sportiv important şi nici nu poate fi modernizat pentru că amplasamentul nu corespunde normelor europene. Nu îl înţeleg pe Adrian Mititelu, mai ales că el a avut acest stadion în administrare trei ani şi putea să-l modernizeze. De ce n-a făcut-o? Domnul Adrian Mititelu trebuie să înţeleagă că modernizarea stadionului «Tineretului» ar fi un proiect eşuat“.
Prioteasa, care susţinea că Adrian Mititelu nu şi-a plătit încă toate datoriile acumulate în perioada în care a administrat stadionul „Tineretului“, a vorbit şi despre grupele de juniori pe care CJ Dolj le susţine, dar s-a ferit să discute despre viitorul acestora. „Noi susţinem activitatea celor 11 grupe de juniori, care ne costă şase miliarde de lei, şi vom continua să sprijinim aceşti copii, considerând că ieşirea domnului Mititelu a fost emoţională. De aceea nu vreau să am şi eu o reacţie asemănătoare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII