10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncă un titlu pentru Gică Popescu

Încă un titlu pentru Gică Popescu

Echipa de juniori C (copii născuţi în anul 1992 şi mai tineri) a Şcolii de fotbal „Gică Popescu“ a reuşit să câştige ieri titlul de campioană naţională, după ce a trecut la penaltiuri de formaţia similară a clubului FC Naţional. La finalul timpului de joc, scorul a fost 0-0, trecându-se apoi, conform regulamentului, direct la lovituri de departajare. Norocul a fost aici de partea oltenilor, care au marcat de patru ori, în timp ce adversarii doar de trei ori. Pentru „Gică Popescu“ au înscris de la punctul cu var Năstăsie, Fulea, Tudoran şi Cîrstea. „A fost un meci echilibrat. În prima repriză, adversarii au fost ceva mai incisivi, dar după pauză i-am dominat. Am fost mai buni la loviturile de departajare şi aşa am ajuns să aducem un nou titlu de campioni la juniori în Bănie“, a spus, imediat după joc, antrenorul Alin Dobrotescu.
Campionii au primit pe loc tricouri, o cupă şi medalii din partea FRF, dar şi 15 mingi de joc. Prezent la faţa locului, patronul echipei, Gică Popescu (foto), le-a oferit campionilor un rând de echipament, urmând ca în zilele următoare să le ofere şi o recompensă în bani. Şcoala de fotbal „Gică Popescu“ a evoluat în formula: Lascu – Fulea, Tudoran, Grigorie, Demetrescu – Firoiu, Cîrstea, Bălăceanu, Creţu – Năstăsie, Văduva. Au mai jucat: Şerban, Pătraşcu şi Calu.

Năstăsie jr., mai fotbalist ca tata

Din echipa pregătită de Alin Dobrotescu face parte şi Ionuţ Năstăsie, fiul fostului jucător al echipei Universitatea Craiova Nicu Năstăsie. „Ionuţ este un fotbalist foarte bun. A jucat foarte bine în finală, dar şi în celelalte meciuri din campionat. Face parte din selecţionata Under 15 a României şi este, cum se spune, mai fotbalist ca tatăl său“, a declarat antrenorul Dobrotescu. Acesta a dezvăluit că încă doi elevi ai săi sunt componenţi ai selecţionatei Under 15, Ionuţ Şerban, care, din păcate, nu a fost folosit din cauza unei accidentări mai vechi decât câteva minute în finala de ieri, şi Robert Văduva. De asemenea, alţi patru juniori din echipa sa sunt în vederile antrenorilor de la lot, Cîrstea, Grigorie, Firoiu şi Fulea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII