10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

„Piraţii din Caraibe“, marele câştigător al premiilor MTV

„Piraţii din Caraibe” a fost desemnat cel mai bun film în cadrul decernării premiilor MTV Movie Awards, eveniment care a avut loc în Los Angeles. Potrivit site-ului 7sur7.be, Johnny Depp a primit un premiu pentru profesionalismul de care a dat dovadă atunci când l-a interpretat pe căpitanul Jack Sparrow. Cel mai bun actor de comedie a fost ales britanicul Sacha Baron Cohen, pentru rolul Borat. Cohen a primit şi premiul pentru cel mai bun sărut, după ce l-a îmbrăţişat cu foc pe Will Ferrel în „Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby“. Ambii actori au acceptat premiul, repetând scena sărutului în faţa publicului. Epopeea grecească „300“ a fost nominalizată la cinci categorii, dar nu a primit decât premiul pentru cea mai bună luptă. Jack Nicholson a fost numit „cel mai mare escroc“ pentru rolul din filmul „Cârtiţa“, iar Mike Myers a primit premiul MTV Generation pentru întreaga carieră cinematografică. Decernarea premiilor MTV a fost prezentată de actriţa Sarah Silverman, iar vedete precum Cameron Diaz, Victoria Beckham sau Bruce Willis au înmânat premiile.

Ultimul drum cu tramvaiul

Un croat s-a urcat într-un tramvai de noapte şi a decedat în timpul cursei, însă „s-a plimbat“ prin oraş timp de mai bine de şase ore înainte ca vatmanul să-şi dea seama că acesta a murit, informează site-ul abc.net.au. Tomislav K., de 61 de ani, s-a urcat în tramvai aproape de miezul nopţii, a adormit şi a murit în timpul cursei. Dimineaţa, când vatmanul şi-a terminat tura, acesta a încercat să îl trezească pe ultimul pasager din tramvai, dar a constatat că era mort. Poliţiştii care au venit imediat la faţa locului au declarat că decesul a survenit din cauze naturale, însă se aşteaptă rezultatele autopsiei.

Obligată să facă plinul altei maşini

O femeie din Salt Lake City a fost victima unui jaf neobişnuit în timp ce se afla la o benzinărie, informează site-ul boston.com. Femeia făcea plinul maşinii sale când un bărbat a ameninţat-o cu un pistol şi i-a cerut să pună benzina în maşina de teren cu care venise el. „Nu se întâmplă deseori aşa ceva“, a declarat poliţistul care s-a ocupat de caz. Femeia a pus benzină în valoare de 15 dolari, dar a fost atât de şocată de incident încât nu a chemat poliţia decât la trei ore după cele întâmplate.

Împuşcat pentru parcare neregulamentară

Un poliţist grec a împuşcat în picior un şofer care parcase neregulamentar pe o stradă din Salonic, informează site-ul armees.com. Victima a fost transportată de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar acum este în afara oricărui pericol. Bărbatul împuşcat oprise maşina în faţa unei cafenele, iar agentul de poliţie, care nu era în timpul serviciului, i-a cerut să mute autovehiculul. Cei doi au început să se certe, iar poliţistul nu a stat prea mult pe gânduri şi a scos pistolul, împuşcându-l în picior, după care şi-a sunat colegii şi a părăsit locul faptei.

Eva Longoria, mândria părinţilor săi

Părinţii Evei Longoria au fost încântaţi când actriţa a primit propunerea de a fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor Latino Media Arts (ALMA), pentru că, în sfârşit, au avut ocazia să participe la un eveniment monden la care şi-au dorit să meargă. După cum informează site-ul starpulse.com, părinţii frumoasei actriţe de 32 de ani sunt extrem de mândri că fiica lor este membră a comunităţii latino din Statele Unite şi consideră că acest „statut“ i-a fost recunoscut. „Mi se pare amuzantă situaţia. Părinţii mei nu sunt deosebit de impresionaţi de ceremonii precum decernarea Oscarurilor, a Premiilor Emmy sau a Globurilor de Aur. Ei au vrut să fie prezenţi la decernarea premiilor ALMA, pentru că acestea au mai multă valoare în comunitatea în care trăiesc“, a spus actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS