15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu rămas doar cu Cupa României

Au rămas doar cu Cupa României

Echipa de fotbal feminin Pandurii Târgu Jiu a ratat realizarea primului event din istoria clubului, fiind învinsă de Clujana Cluj, în meciul decisiv din play-off-ul campionatului, cu scorul de 6-2 (2-0). Elevele lui Gabi Zahiu şi-au câştigat dreptul de a lupta pentru titlul de campioane după 1-1 cu CS Târgovişte şi 2-0 cu Motorul Oradea, în timp ce Clujana Cluj, al cărei antrenor este Mirel Albon, a ajuns în finală după victorii categorice, 7-1 cu Motorul Oradea şi 4-0 cu CS Târgovişte.  
„Ne-am bătut singuri. În prima repriză, Clujana nu a trecut jumătatea terenului. A arătat arbitrul două minute de prelungire, am luat două goluri şi totul s-a terminat pentru noi. Îmi pare rău pentru ele, pentru că niciodată n-au fost aşa aproape de un rezultat pe care îl meritau. Nu ne-a ieşit jocul în primele două întâlniri, iar asta ne-a demoralizat. Singuri am pierdut meciul ăsta“, a declarat Zahiu.
Clujana Cluj a obţinut al cincilea titlu consecutiv de campioană, ultimele trei în dauna echipei Pandurii Târgu Jiu. Gruparea gorjeană câştigase recent Cupa României, după ce a învins la penaltiuri rivala din Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS