3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSSU, premiată pentru sportivitate în Olanda

CSSU, premiată pentru sportivitate în Olanda

17 juniori ai Clubului Sportiv Şcolar Universitatea (CSSU) Craiova au participat în perioada 27-28 mai la un turneu de fotbal, alături de 16 echipe, desfăşurat în oraşul olandez Geldrop, în organizarea clubului SV Braakhuizen. Craiovenii au fost înscrişi la o categorie superioară de vârstă, la juniori C, comportându-se bine. Conduşi de pe margine de antrenorii Ştefan Bădele şi Gheorghe Vlad, fotbaliştii din Bănie au obţinut trei remize albe, cu WW Nijnsel, SC Schemda şi WW Una, şi au fost învinşi în două meciuri, de SV Marvilde şi SV Boxtel, cu acelaşi scor, 2-0. Deşi jucătorii CSSU nu au marcat nici un gol în turneul olandez, ei au revenit în ţară cu trofeul pentru sportivitate.
Lovitura de începere a turneului a fost dată de fostul jucător şi antrenor al Universităţii Craiova, Ovidiu Stîngă, mingea fiind aruncată din elicopter. Tot prin intermediul lui Ovidiu şi al lui Virgil Stoicescu, micuţii fotbalişti de la CSSU au vizitat şi stadionul noii campioane a Olandei, PSV Eindhoven. Lotul CSSU care a participat la turneul din „Ţara Lalelor“ a fost format din: Constantin Tudose, Ionel Radu, Ionuţ Zorilă, Ovidiu Găman, Mihai Beică, Dragoş Bercea, Mădălin Petrică, Ionuţ Teodorescu, Daniel Dicu, Cătălin Dicu, Andrei Barbu, Cosmin Munteanu, Radu Ionescu, Victor Lascu, Ştefan Alecu, Laurenţiu Amza şi Ionuţ Grecu.
Din delegaţie au mai făcut parte Alexandru Teuţan, directorul CSSU Craiova, şi Nicolae Cojocaru, inspector şcolar pe probleme de sport la ISJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS