17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBătălie aprigă pentru supravieţuire

Bătălie aprigă pentru supravieţuire

În seria a 4-a a eşalonului trei singurele necunoscute sunt echipele care vor retrograda. Dacă la vârful clasamentului lucrurile s-au clarificat de mult, în subsol bătălia este încă aprigă, cu două etape înainte de final. Dintre echipele doljene angrenate în competiţie, singura care mai are ceva emoţii este Chimia, gruparea de la Combinat având nevoie de un succes în aceste ultime două runde. Dunărea, Armata şi Gaz Metan şi-au îndeplinit obiectivul, doljenii evoluând acum cu gândul la un sezon viitor mai bun.
Pentru ultimul loc care asigură menţinerea în Liga a III-a se bat CS Vulcan, Oltul Slatina, Unirea Costeşti şi Progresul Corabia, iar meciul-cheie este cel de astăzi de la Costeşti, gazdele dând piept cu Oltul Slatina. Gruparea din Balş, care aşteaptă şi un răspuns final de la FRF în cazul partidei cu Petrolul Ţicleni din etapa a 28-a, a apelat din nou la serviciile antrenorului Aristică Cioabă, care părăsise echipa în retur din cauza unor neînţelegeri cu conducerea. Cioabă a revenit la Oltul pentru aceste ultime două etape, având ca obiectiv salvarea formaţiei de la retrogradare.
În cazul partidei Petrolul Ţicleni – Oltul Slatina, ultimul cuvânt îl vor avea comisiile competente din cadrul FRF după ce, iniţial, aceasta fusese omologată cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeţilor, din cauza lipsei asistenţei medicale. Gazdele au depus un memoriu şi au câştigat, meciul urmând să fie reprogramat, însă gruparea din Balş a făcut apel solicitând menţinerea primei decizii, cazul urmând să se reanalizeze săptămâna viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS