16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPhilippe, mare sportiv, mare om

Philippe, mare sportiv, mare om

În scurta sa vizită în România, Philippe Bugalski a lăsat o bună impresie tuturor celor cu care a intrat în contact. Francezul a impresionat atât prin înalta sa pregătire profesională, cât şi prin caracterul său, neezitând să împărtăşească românilor din experienţa sa.
Pilotul oltean Nistor Duval a fost foarte încântat de sesiunea de antrenamente, apreciind că roadele acesteia se vor vedea în scurt timp.
„M-a frapat maniera de pilotaj a lui Philippe, care este unică. Ştiam însă că este un mare pilot. De aceea, ceea ce m-a impresionat cu adevărat a fost calitatea umană a lui Philippe, adeverindu-se încă o dată că marii piloţi au un mare caracter. Mă refer la comunicare, la comportament şi la disponibilitatea de a împărtăşi din experienţa sa printr-o modestie rar întâlnită în lumea automobilismului românesc. Am avut o sesiune de antrenamente reuşită şi sunt sigur că nu l-am dezamăgit pe Philippe. Am câştigat experienţă, iar maşina mea este setată acum de acelaşi pilot care îi setează maşina lui Sebastien Loeb. Sper ca, aşa cum ne-a promis Philippe, să-i aducem în Oltenia pe Sebastien Loeb şi pe Dani Sordo împreună cu toată echipa Citroen Sport, pentru o sesiune de teste. Ar fi un eveniment cu adevărat unic pentru România“, a spus Duval.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII