8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPermutări de jucători la Pandurii

Permutări de jucători la Pandurii

Dinamoviştii Scarlatache şi Liviu Ganea sunt aproape de a semna cu Pandurii Târgu Jiu, în timp ce Vidakovic şi Kutlacic sunt pe lista neagră a lui Neagoe. 

Jucătorii plavi Nemanja Vidakovic şi Nemanja Kutlacic nu vor pleca de la Pandurii Târgu Jiu chiar dacă antrenorul Eugen Neagoe nu va mai conta pe ei în noul campionat. Impresarul jucătorilor, Zvonko Miloskovic, susţine că fotbaliştii pe care-i reprezintă vor duce la bun sfârşit contractul parafat cu Pandurii şi nu va mai accepta ca ei să evolueze pentru echipa-satelit. „Băieţii au contracte încă trei ani. Nu sunt de acord să-i trimită în altă parte şi nici să mai evolueze pentru echipa-satelit. Am acceptat în retur şi cu acordul lor să joace la Rovinari, dar nu se va mai întâmpla acest lucru de acum înainte. Stau la Pandurii trei ani şi nu se vor mişca de aici“, a afirmat Zvonko.
Deşi nu a fost făcută publică lista cu disponibilizaţii de la gruparea gorjeană, presa a speculat după reperele oferite de Eugen Neagoe că Vidakovic şi Kutlacic nu vor mai intra în atenţia acestuia în viitorul campionat. Impresarul l-a catalogat pe preşedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, un „om fără cuvânt care ţine degeaba Biblia lângă el pe masă“.
Se pare că acesta este supărat pentru că jucătorii săi vor fi îndepărtaţi de la echipă, deşi Zvonko a lăsat să se înţeleagă că ar fi vorba şi de un comision restant la transferul lui Vranjkovic la Dinamo. Condescu i-a răspuns acestuia că responsabilitatea alcătuirii lotului îi aparţine lui Neagoe. „Nu îi fac eu echipa lui Eugen. Eu speram să joace, că de aceea i-am adus în iarnă. Deocamdată nu s-a hotărât cine pleacă de la echipă. Dacă te iei după impresarii ăştia, te sărăcesc într-un an. Ce treabă am eu cu el?“, a replicat Condescu.
Zvonko a ţinut să mai precizeze că Vranjkovic nu va reveni la Târgu Jiu, motivând că i-ar scădea cota dacă s-ar întoarce la echipa lui Neagoe de unde a făcut pasul spre Dinamo.

„Câini roşii“ la Pandurii

Conducerile cluburilor Dinamo Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu s-au înţeles în privinţa împrumuturilor lui Scarlatache şi Liviu Ganea la Târgu Jiu, pentru primul fiind, de fapt, o revenire, acesta debutând în Liga I o dată cu gruparea gorjeană. „Liviu Ganea şi Scarlatache ar putea să vină la Pandurii. S-a vorbit deocamdată doar la nivel de conducere. Confirmarea transferurilor lor ar putea să vină în câteva zile, dar cei doi sunt acum în vacanţă. Liviu Ganea chiar ar fi un câştig, este un bun jucător, va creşte foarte mult, este un fotbalist de mare viitor“, a declarat directorul de imagine al echipei Pandurii, Bogdan Tudor.
Oltenii mai negociază cu impresarul Adrian Ilie transferurile lui Manea şi Coman de la Forex Braşov, aceştia urmând să se întâlnească la Târgu Jiu, în cazul perfectării înţelegerilor, cu foştii lor colegi Florin Stângă şi Attila Vajda.
Surse din cadrul clubului FC Argeş neagă că portarul Hotoboc ar fi făcut subiectul unui transfer la Pandurii Târgu Jiu. Şi preşedintele Marin Condescu dezminte că Hotoboc ar fi semnat cu gorjenii: „Nu s-a discutat absolut nimic cu Penescu (patronul echipei FC Argeş – n.r). Sunt numai speculaţii“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS