12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPărintele, acuzat de practici neortodoxe

Părintele, acuzat de practici neortodoxe

Componenţi ai echipei Jiul Petroşani, Stelică Stemat, Octavian Trăistaru, Augustin Tudor şi Andrei Anghel au părăsit gruparea hunedoreană zilele trecute, antrenorul Ioan Sdrobiş renunţând la serviciile lor. Ieri, aceştia au dezvăluit motivul pentru care s-a produs ruptura între ei şi Jiul. „Încă de când a fost instalat manager general, Ioan Sdrobiş ne-a luat la înjurături. «Vă joc în picioare, nu aveţi ce căuta la echipa asta cât sunt eu antrenor». M-a omorât în bătaie. Din orice, dădea în mine“, a spus Stelică Stemat, jucător care ar putea ajunge la FC Caracal.
Acesta a fost susţinut de ceilalţi colegi de suferinţă. „A venit Sdrobiş cu ideea preconcepută că suntem olteni şi el nu suporta rasa asta. Ne-a înjurat ca la uşa cortului. Pe mine şi pe Stemat chiar ne-a bătut! Din olteni spurcaţi şi injurii de mamă şi rasă nu ne-a scos până am plecat“, a adăugat Andrei Anghel.
La fel de vehement a fost şi Augustin Tudor, care a povestit cum a „colaborat“ cu „Părintele“. „A venit la mine şi m-a întrebat de unde sunt. I-am spus că din Severin şi a început calvarul. Din beţiv şi împuţit nu m-a scos, apoi m-a trimis la echipa-satelit. Nici la masă nu mai aveam curaj să mergem. Se aşeza lângă noi şi ne băga mereu câte ceva în gură. La figurat, evident!“.
În replică, Sdrobiş s-a apărat, spunând: „Nu i-am bătut pe nici unul dintre ei. Nu vreau să vorbesc despre oameni care au confundat Jiul cu Vama Veche. Eu vorbesc despre fotbalişti, nu despre petrecăreţi. Au fost aduşi de Marcel Iancu cu un autobuz. Eu nu i-am dat afară că sunt olteni, i-am dat afară că nu au valoare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS