21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportObiectiv îndeplinit

Obiectiv îndeplinit

Gaz Metan Podari a câştigat marţi după-amiază derbiul doljean cu Dunărea Calafat, meci restant contând pentru etapa a 32-a a Ligii a III-a, seria a 4-a. Elevii lui Emil Vlăduţ s-au impus cu 4-1, după un joc pe care l-au dominat, îndeplinindu-şi obiectivul stabilit pentru acest sezon. Cu două etape înainte de finalul campionatului, „găzarii“ se află pe locul zece, unul lipsit de griji, şi îşi fac deja planuri pentru sezonul viitor.
„Având în vedere că echipa este nou-promovată, locul ocupat este mulţumitor. Este bine că ne-am asigurat acest loc înainte de ultimele etape, pentru că mai avem de jucat cu Severnav şi Motru, echipele cele mai bune din serie, care vor şi promova. Ne-am făcut deja o listă cu jucătorii pe care vrem să-i aducem la echipă şi sperăm să facem o figură mult mai frumoasă în noul campionat“, a precizat antrenorul Vlăduţ.
În meciul de marţi, gazdele au deschis scorul prin Turculeţ, oaspeţii au egalat prin Sârbu, însă Gaz Metan a intrat în avantaj la pauză, graţie reuşitei lui Adrian Epure. Introdus în teren după pauză, Anuţa a punctat pentru 3-1, Oprea fiind cel care a închis tabela.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS