10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAbramovici a închis robinetul

Abramovici a închis robinetul

După ce a investit aproximativ 400 de milioane de euro în transferurile de jucători, proprietarul clubului Chelsea Londra, Roman Abramovici (foto), s-a hotărât să nu mai investească nici un ban pentru noi achiziţii. Magnatul rus i-a anunţat pe cei desemnaţi să se ocupe de bunul mers al grupării de pe „Stamford Bridge“ că trebuie să se descurce cu propriile forţe, cu bugetul pe care Chelsea şi l-a creat în sezonul 2006/2007.
La Abramovici a intervenit o schimbare radicală de a aborda lucrurile, faţă de anii trecuţi. Rusul, aflat la conducerea grupării londoneze din 2003, a fost capabil să investească 74 de milioane de lire sterline (110 milioane de euro) în primele două luni de când a preluat-o pe Chelsea.
Patronul rus s-a întâlnit cu Peter Kenyon, Eugene Tenenbaum şi Bruce Buck, cei mai importanţi oameni din Consiliul Director al clubului, la care a asistat şi antrenorul Jose Mourinho. În urma discuţiilor, s-a stabilit că în această vară la Londra vor veni doar trei jucători noi, pentru care nu se va plăti nici un ban. Primul este tânărul Steve Sidwell, care a semnat deja contractul, fiind adus de la Reading. Al doilea este atacantul peruan Claudio Pizarro, căruia îi expiră contractul cu Bayern Munchen pe 30 iunie, iar cel de-al treilea va fi fundaşul brazilian Alex, de la PSV Eindhoven, aflat în proprietatea clubului Chelsea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS