21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIlie Iordache, pe viaţă la Târgu Jiu

Ilie Iordache, pe viaţă la Târgu Jiu

Universitatea Craiova, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu sunt reperele importante în cariera lui Ilie Iordache. De la Târgu Jiu, Iordache a ajuns în atenţia selecţionerului Victor Piţurcă, însă o accidentare a amânat întâlnirea cu naţionala. Clasarea pe locul 11, cinci goluri în campionat şi trei în Cupa României este un bilanţ care nu-l mulţumeşte pe fotbalistul lui Neagoe.
„Un campionat special.
Ne-am adunat într-o săptămână, am muncit şi am reuşit să facem o figură frumoasă. Puteam să obţinem mai mult pe final, dar am avut probleme de lot după un sezon lung şi greu. E bine şi aşa, bine că ne-am îndeplinit obiectivul pe care l-am avut. Cu siguranţă, se putea mai mult. La anul vreau să dau mai multe goluri, să joc mai bine. Pandurii e prima echipă la care joc şi eu ceva mai mult. La Craiova am jucat o jumătate de retur, la Dinamo nu am prea jucat, iar aici am evoluat încontinuu. Pandurii mi-a întins o mână şi nu vreau să plec“, a spus Iordache, jucător împrumutat de la Dinamo pentru doi ani. „Aş vrea ca domnul preşedinte să mă cumpere de la Dinamo, să vin aici şi să joc. Chiar nu mi-aş dori să plec la Dinamo. Vreau ca aici obiectivele să fie de la anul mai îndrăzneţe“, este dorinţa celui
de-al doilea marcator al „pandurilor” în sezonul 2006 – 2007. Răspunsul lui Condescu nu poate fi decât pe placul jucătorului: „Iordache îmbătrâneşte aici. Să vedem ce facem şi cu Dedu pentru că e un jucător care promite multe“.  

Gorjenii vor alt echipament

După doi ani de colaborare, Pandurii Târgu Jiu va renunţa să mai îmbrace echipament Lotto în sezonul următor, urmând să aleagă între cunoscutele firme
Uhlsport şi Kappa. „Pandurii“ au mai testat în returul campionatului abia încheiat, la Urziceni, echipament marca Hummel, însă au renunţat să semneze o înţelegere cu respectiva firmă. Singurul jucător al lui Neagoe care în retur nu a fost îmbrăcat de Lotto a fost portarul Adnan Guso, care a preferat firma Macron în partidele oficiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS