17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGângioveanu şi Găman au premiat fotbaliştii din Craioviţa Nouă

Gângioveanu şi Găman au premiat fotbaliştii din Craioviţa Nouă

Finala de la fotbal a fost condusă de Sebastian Colţescu, desemnat recent cel mai bun arbitru din Liga I.

Timp de două zile, elevii de la mai multe şcoli generale din cartierul craiovean Craioviţa Nouă şi-au disputat supremaţia la şah, cros şi fotbal, manifestări organizate de Secţia 5 de Poliţie, la Grupul Şcolar „George Bibescu“, pentru a sărbători  Ziua Internaţionale a Copilului, care va fi pe 1 Iunie. Ieri, la festivitatea de premiere, poliţiştii de proximitate        le-au făcut elevilor numeroase surprize plăcute.
Finala mare a campionatului de fotbal, dintre Şcoala nr. 32 „Alexandru Macedonski“ şi Şcoala nr. 12, a fost arbitrată de Sebastian Colţescu, purtător de ecuson FIFA. Desemnat recent cel mai bun arbitru din campionatul intern, Colţescu nu a avut probleme în meciul de ieri, deoarece micuţii fotbalişti i-au respectat deciziile fără a protesta. Trofeul a fost câştigat de Şcoala nr. 12, care s-a impus cu scorul de 4-3 în finala cu Şcoala nr. 32. Ultimul loc pe podium a revenit Şcolii nr. 30, care s-a impus în finala mică în faţa Şcolii nr. 2 „Traian“, scor 3-2. În timpul partidelor, elevii spectatori au primit îngheţate, răcoritoare, bandane oferite de poliţiste de la Secţia 5.

Silviu Lung, vedeta din tribune

La finala de la fotbal au asistat şi doi dintre tinerii jucători ai Universităţii Craiova, Cosmin Gângioveanu şi Irinel Găman, alături de vicepreşedintele Silvian Cristescu, dar şi Silviu Lung, prezentat de organizatori ca fiind „cel mai mare portar al României şi al Universităţii“. Elevii premianţi au fost onoraţi să primească cadourile, nu puţine la număr, de la idolii lor din diverse generaţii. Concursul de cros a fost câştigat de Ramona Pârvoi (Şcoala nr. 34) şi Alberto Boboc (Şcoala nr. 12), iar la şah podiumul a arătat astfel: Petre Amza (Şcoala nr. 32), Diana Pârlea (Şcoala nr. 2) şi Virgil Nuţă (Şcoala nr. 32). Premianţii au primit dulciuri, cupe, diplome şi tricouri inscripţionate cu numele Secţiei 5 de Poliţie din Craioviţa Nouă. La manifestări au participat şcolile nr. 12, nr. 30, nr. 32, nr. 33, nr. 34 şi Şcoala nr. 2 „Traian“, invitată specială.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII