11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDeschamps a plecat de la Juventus

Deschamps a plecat de la Juventus

Antrenorul francez Didier Deschamps (foto) a părăsit formaţia italiană Juventus Torino, pe care a reuşit să o promoveze în acest sezon în Serie A.
După partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu Mantova (2-0), Deschamps a părăsit stadionul „Olimpic“ din Torino fără să mai participe la conferinţa de presă. În jurul orei 22.00, s-a întâlnit la un hotel cu preşedintele clubului, Cobolli Gigli, şi cu administratorul delegat Jean Claude Blanc, iar contractul său a fost reziliat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor părţi.
Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al „bianco-nerilor“, Juventus i-a mulţumit lui Deschamps pentru rezultatele obţinute cu echipa în sezonul 2006/2007.
„Antrenorul şi clubul au constatat că nu mai sunt întrunite condiţiile pentru o relaţie de satisfacţie reciprocă şi au decis să îşi separe drumurile în mod amical“, se arată în comunicatul clubului torinez, în care se menţionează că Deschamps a adus echipei în acest sezon „satisfacţii, bucurii şi succes“.
Pentru înlocuirea lui Deschamps sunt vehiculate numele lui Marcello Lippi, care pare să aibă prima şansă, Gianluca Vialli şi Walter Novellino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS