11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSchweinsteiger îşi critică şefii

Schweinsteiger îşi critică şefii

Bastian Schweinsteiger, mijlocaşul german al echipei Bayern München, a criticat conducerea clubului bavarez, fiind supărat de afirmaţiile făcute la adresa sa.
„Mai întâi ţi se spune că eşti un jucător foarte bun şi apoi, subit, ţi se dă de înţeles prin declaraţii că eşti inutil“, a declarat jucătorul. „Ca fotbalist, nu ştii tot timpul ce gândesc conducătorii clubului despre tine, dar uneori se întâmplă să afli“, a continuat jucătorul de 22 de ani.
Schweinsteiger a făcut aceste afirmaţii după ce, pe parcursul sezonului, managerul general al lui Bayern München, Uli Hoeness, a declarat de mai multe ori că „Schweini“ şi coechipierul acestuia, Lukas Podolski, „nu au mai jucat nimic după încheierea Campionatului Mondial din 2006“.
„Cupa Mondială a fost un eveniment de excepţie, dar, după ce s-a terminat, noi nu am avut decât două săptămâni de vacanţă, în condiţiile în care pentru noi sezonul s-a prelungit şi am jucat mai multe meciuri decât cei care nu au fost la această competiţie. Nu caut scuze, dar este un răspuns pentru cei care ne critică. Poate acesta este unul dintre motivele pentru care am jucat mai slab. Este dificil totuşi din punct de vedere mental să fii jucător la Bayern“, a explicat Schweinsteiger, aflat la al patrulea sezon la Bayern, pentru care a jucat în acest sezon 27 de meciuri şi a înscris patru goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS