21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtefan Stoica, încă antrenor la Universitatea

Ştefan Stoica, încă antrenor la Universitatea

„Mourinho“ l-a atacat pe patronul Adrian Mititelu şi a contestat principiile după care acesta conduce clubul din Bănie.

Fostul tehnician al Universităţii Craiova, Ştefan Stoica, a anunţat ieri că este foarte supărat pe conducerea echipei din Bănie pentru modul în care a fost tratat, acuzându-l pe patronul Adrian Mititelu că aplică în clubul craiovean propriile reguli. „Domnul Mititelu vrea să facă regulile lui la Universitatea Craiova, reguli care nu pot fi acceptate de cele mai multe ori. Este o problemă de principii, eu nu o să accept niciodată să fiu sclavul nimănui. Eu vreau profesionism. E o diferenţă foarte mare între mine şi alţii, pentru că Stoica face întotdeauna ce este corect“, a declarat, pentru NewsIn, Ştefan Stoica.
Acesta a precizat că în actele clubului din Bănie este în continuare angajat ca antrenor. „Eu am fost demis doar verbal, nu şi în acte, pentru că în acte sunt angajatul Universităţii“, a mai spus Stoica. Interesant este că în cazul în care l-ar fi demis în acte, patronul Adrian Mititelu ar fi trebuit să-i plătească lui Stoica 100.000 de dolari.
Ştefan Stoica a fost numit antrenor al Universităţii Craiova în locul lui Ovidiu Stângă, în septembrie 2006, după înfrângerea înregistrată de echipa olteană în etapa a 9-a, 0-2 pe propriul teren în faţa formaţiei Oţelul Galaţi. „Mourinho“ a fost dat afară după egalul obţinut de Ştiinţa cu Unirea Urziceni, scor 0-0, după o serie de 11 partide fără victorie. Cu Ştefan Stoica pe banca tehnică, Universitatea Craiova a adunat cinci victorii, cinci înfrângeri şi opt rezultate de egalitate.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII