Acasă Sport Micul Paolo este de admirat

Micul Paolo este de admirat

Fundaşul echipei AC Milan, Paolo Maldini, trebuie să treacă peste problemele pe care le are la genunchi pentru a evolua în finala Ligii Campionilor de miercuri cu Liverpool. Există însă o persoană care îl susţine în tot ceea ce face şi care are încredere că Paolo va fi prezent pe teren şi va câştiga pentru a cincea oară în cariera sa trofeul, este vorba de tatăl său, fostul internaţional italian Cesare Maldini.
„Micul meu Paolo a ajuns din nou în faţa unei finale, de data aceasta nefiind într-o stare foarte bună din punct de vedere fizic. Dar, credeţi-mă, va face tot posibilul să fie prezent în finala de la Atena“, a spus Cesare Maldini, care, în urmă cu câţiva ani, a fost şi antrenorul lui Paolo la echipa naţională.
Cesare Maldini, în prezent căutător de talente la AC Milan, a câştigat Liga Campionilor şi susţine că un succes de acest gen nu se poate compara cu nici o altă victorie. El a făcut parte din echipa lui Milan, care a câştigat competiţia în 1963, după finala cu Benfica (2-1), jucată pe „Wembley“: „A fost un moment extraordinar. Nu se compară cu nimic. Îmi vin mereu în minte acele imagini. Am scris o pagină importantă în istoria fotbalului, mai ales că eram atunci prima echipă italiană care câştiga trofeul“.

Exit mobile version