16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMicul Paolo este de admirat

Micul Paolo este de admirat

Fundaşul echipei AC Milan, Paolo Maldini, trebuie să treacă peste problemele pe care le are la genunchi pentru a evolua în finala Ligii Campionilor de miercuri cu Liverpool. Există însă o persoană care îl susţine în tot ceea ce face şi care are încredere că Paolo va fi prezent pe teren şi va câştiga pentru a cincea oară în cariera sa trofeul, este vorba de tatăl său, fostul internaţional italian Cesare Maldini.
„Micul meu Paolo a ajuns din nou în faţa unei finale, de data aceasta nefiind într-o stare foarte bună din punct de vedere fizic. Dar, credeţi-mă, va face tot posibilul să fie prezent în finala de la Atena“, a spus Cesare Maldini, care, în urmă cu câţiva ani, a fost şi antrenorul lui Paolo la echipa naţională.
Cesare Maldini, în prezent căutător de talente la AC Milan, a câştigat Liga Campionilor şi susţine că un succes de acest gen nu se poate compara cu nici o altă victorie. El a făcut parte din echipa lui Milan, care a câştigat competiţia în 1963, după finala cu Benfica (2-1), jucată pe „Wembley“: „A fost un moment extraordinar. Nu se compară cu nimic. Îmi vin mereu în minte acele imagini. Am scris o pagină importantă în istoria fotbalului, mai ales că eram atunci prima echipă italiană care câştiga trofeul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS