24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor întăriri de la Steaua şi Dinamo

Pandurii vor întăriri de la Steaua şi Dinamo

Jucători de la Steaua şi Dinamo se află pe lista de achiziţii a clubului Pandurii Târgu Jiu, numele acestora fiind însă ţinute secret de oficialii grupării gorjene.
Preşedintele Condescu exclude revenirea lui Vranjkovic şi negociază cu Ilie Iordache contractul pentru anul următor, acesta şi Dedu fiind singurii jucători împrumutaţi la Pandurii. „Campania de achiziţii am început-o cu Voicu şi o vom continua pentru posturile deficitare. Acestea vor fi comunicate după terminarea campionatului, joi, de către Eugen Neagoe. Până acum s-a discutat cu jucători posibili să vină la Târgu Jiu. Nu am avut nici o discuţie pentru un eventual împrumut al lui Vranjkovic la Pandurii. Voi vorbi în aceste zile cu cei de la Dinamo. Să vedem şi la ei cum stau lucrurile. Ei îşi vor primeni lotul, iar noi vom vedea ce jucători vom putea lua şi de la ei, şi de la Steaua. Situaţia lui Ilie Iordache este clară. Acum negociez cu el pentru sezonul 2007-2008“, a comentat Condescu.
Acesta susţine că vor fi efectuate cinci transferuri intersezon, gruparea gorjeană având resurse financiare pentru perfectarea acestora. Gorjenii au nevoie de un portar deoarece Adnan Guso intenţionează să părăsească gruparea de pe Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS