10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock aşteaptă pedeapsa

Njock aşteaptă pedeapsa

Deşi neagă că l-ar fi atacat pe antrenorul Florin Cioroianu, fotbalistul african se pregăteşte cu juniorii până la noi ordine.

După încheierea campionatului, Universitatea Craiova va trebui să clarifice situaţia camerunezului Jeremie Njock. Acesta a fost trimis la echipa a doua pentru că ar fi declarat unui cotidian de sport central că antrenorul Florin Cioroianu „nu are nici o treabă“ şi că „nu el este cel care face echipa la Ştiinţa, ci alţii, care sunt pe lângă el“. Totul a pornit de la nemulţumirea atacantului camerunez, care precizase că nu vrea să piardă timpul la Craiova şi nici să fie plătit degeaba, anunţând că vrea explicaţii de la patronul Adrian Mititelu. Mai mult, în acelaşi cotidian, Njock l-a atacat pe Ilie Balaci, spunând că „la Craiova au fost 1.000 de jucători ca Balaci“.

Mititelu are probe

Finanţatorul Ştiinţei l-a avertizat ieri pe camerunez că trebuie să se aştepte la ce e mai rău, fiind hotărât să-l pedepsească pe atacantul african. „Am cheltuit mulţi bani pentru aducerea lui Njock, am avut mare încredere în el, dar m-a dezamăgit foarte tare. Nu se poate să faci asemenea declaraţii, când ştii foarte bine care este situaţia în vestiar. Florin Cioroianu este cel care face echipa. Chiar dacă este un tip mai tăcut, el este foarte autoritar. Înainte de acest incident, Cioroianu îmi zicea că are încredere în Njock şi că poate face din el atacantul care înscria aproape meci de meci în urmă cu trei sezoane. Degeaba spune el că nu este adevărat, avem surse că declaraţiile îi aparţin. Când a venit chiar i-am băgat o clauză, prin care nu avea voie să dea declaraţii fără acordul clubului, pentru că ştiam că va fi provocat. Va plăti pentru aceste lucruri“, a afirmat Mititelu.

Njock şi Pârvu, pe lista neagră

Camerunezul Jeremie Njock se pregăteşte în aceste zile cu echipa a doua şi nu va face parte din lotul cu care antrenorul Cioroianu va aborda meciul cu UTA, deşi tehnicianul oltean nu-i va putea folosi pe Florin Costea şi Michael Baird. Costea este menajat, iar Baird, suspendat. Consiliul Director al clubului Universitatea se va întruni, cel mai probabil vineri, urmând să ia o decizie în cazul Njock. „Nu ştiu ce informaţii au cei de la club, dar nu l-am făcut marionetă pe Cioroianu. Acum o să aştept până vineri, să văd care îmi va fi soarta“, a declarat fotbalistul camerunez. În plus, vineri, în cadrul sedinţei Consiliului Director, se va decide şi soarta atacantului Lucian Pârvu, intrat în dizgraţia clubului, după înfrângerea cu Gloria Bistriţa (scor 1-2).

Apetri, concurentul- surpriză

Adrian Mititelu a lăsat să se înţeleagă că nu doreşte să se despartă de Njcok, aşa cum s-a zvonit la un moment dat, deşi acesta îl costă o grămadă de bani. Finanţatorul Ştiinţei a precizat însă că africanului îi va fi foarte greu să intre din nou sub pielea sa, în condiţiile în care numărul atacanţilor din lot este în creştere. „Nu ştiu ce se va întâmpla cu Njock. Oricum, îi va fi foarte greu să-mi intre iarăşi la inimă. Va avea de tras, pentru că alături de Baird, Costea, Dina, Tănasă şi Wobay va mai veni un atacant, probabil Apetri“, a adăugat Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII