11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFelipe şi Tararache, în Bundesliga

Felipe şi Tararache, în Bundesliga

Echipa la care evoluează fundaşul Iulian Filipescu şi mijlocaşul Mihai Tararache, MSV Duisburg, a promovat în prima ligă germană, alături de SC Karlsruhe şi Hansa Rostock. Duisburg a învins duminică, pe teren propriu, cu 3-0, pe RW Essen, în etapa a 34-a, ultima din 2. Bundesliga, într-un meci în care Mihai Tararache a deschis scorul din penalti. Tararache a marcat în minutul 48, dintr-o lovitură de pedeapsă, celelalte goluri fiind înscrise de Daun (’60) şi Grlic (’69). Mihai Tararache şi Iulian Filipescu au fost integralişti în meciul de duminică.
MSV Duisburg lupta cu Hansa Rostock şi cu SC Freiburg pentru unul dintre ultimele două locuri care asigurau promovarea, după ce SC Karlsruhe îşi asigurase locul întâi şi accederea în Bundesliga.
Hansa Rostock ocupa locul doi în 2. Bundesliga, cu 59 de puncte, însă risca să rămână sub linia echipelor promovate dacă ar fi pierdut întâlnirea cu Unterhaching, în care s-a impus cu scorul de 3-1. Hansa va evolua pentru a treia oară în istorie în Bundesliga, după sezoanele 1991/1992 şi 2002/2003, şi va fi a doua echipă, alături de Energie Cottbus, care va reprezenta Germania de Est, fosta Republică Democrată Germană, în primul eşalon.
MSV Duisburg a încheiat sezonul pe poziţia a treia, ultima care asigura promovarea, cu 60 de puncte, la egalitate cu SC Freiburg, care a învins, cu scorul de 2-0, pe TuS Koblenz, insuficient însă pentru a surmonta handicapul pe care l-a avut la golaveraj faţă de echipa lui Filipescu şi Tararache.
MSV Duisburg revine în Bundesliga după un singur sezon petrecut în eşalonul secund. Filipescu şi Tararache mai au contract cu Duisburg până la finalul sezonului 2007/2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS