12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportValverde s-a contrazis cu Ramos

Valverde s-a contrazis cu Ramos

Ernesto Valverde, antrenorul echipei Espanyol Barcelona, a declarat că înfrângerea de la Glasgow este greu de digerat pentru el şi susţine că meciul s-ar fi desfăşurat altfel dacă jucătorul său, Moises, nu ar fi fost eliminat. „Înainte de eliminarea lui Moises a fost un moment în care chiar credeam că vom câştiga, deoarece am jucat bine şi ne-am creat ocazii. Sevilla a jucat acelaşi fotbal ofensiv cu care ne-a obişnuit, dar replica noastră a fost pe măsură. Am avut însă în faţă un portar care a prins o zi mare, Palop. La loviturile de departajare a fost magnific, a fost decisiv“, a spus Valverde.
Aceasta a fost a doua finală de Cupa UEFA pierdută de Ernesto Valverde la loviturile de la 11 metri, el evoluând pentru Espanyol în ultimul act din 1988, când catalanii au fost învinşi de Bayer Leverkusen.
La rândul său, Juande Ramos, antrenorul echipei Sevilla, pune pe seama experienţei victoria în faţa lui Espanyol, deşi aceasta a fost obţinută în urma loteriei penaltiurilor. „Loviturile de departajare sunt o loterie. Tensiunea le face jucătorilor picioarele mai grele şi se poate întâmpla orice. Noi am fructificat experienţa pe care am acumulat-o în ultimul timp şi ne-am descurcat mai bine într-o situaţie tensionată. Palop a dovedit că este un portar mare“, a spus Ramos.
Tehnicianul susţine că Sevilla a fost superioară lui Espanyol pe întreaga durată a partidei: „Am condus şi am fost egalaţi de două ori. Am fost mereu la cârma jocului. Sevilla a fost mai bună, cu toate că Espanyol a fost un adversar puternic şi s-a descurcat bine chiar şi în zece“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS