10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMi-am găsit locul în echipă

Mi-am găsit locul în echipă

Dacă în acest retur evoluţiile lui Michael Baird au cam lăsat de dorit, în disputa de la Timişoara, atacantul australian şi-a spălat toate păcatele, reuşind cel mai bun joc al său de când a venit la Universitatea. Baird a fost extrem de util echipei sale, marcând de două ori şi contribuind decisiv la celelalte trei goluri ale alb-albaştrilor. Jucătorul Ştiinţei este convins că a scăpat de ghinion şi că randamentul său va fi cel dorit de suporteri.
Australianul a precizat că în prima parte a returului a avut o problemă de moral, dar după ultimele evoluţii simte că şi-a găsit locul în echipă. „Mi-am recăpătat încrederea în mine după ce începusem să cred că nu mă voi putea adapta în România. Cred că a fost şi o problemă de moral, dar acum mi-am găsit locul în echipă şi mă simt excelent. Este adevărat că prefer partidele din deplasare, fiindcă am mai multe spaţii libere ca să mă desfăşor“, a declarat, pentru NewsIn, atacantul Universităţii.
Michael Baird a dorit să-l consoleze şi pe adversarul său de sâmbătă, fundaşul lui Poli Timişoara, Jonathan McKain, cu care este foarte bun prieten după ce au fost coechipieri la Brisbane Strikers, în prima ligă australiană. „Îmi pare rău de McKain, dar Universitatea a fost mai bună, iar pe el l-am depăşit de câteva ori cu uşurinţă“, a spus Baird. Acesta a petrecut zilele libere primite după partida cu Poli împreună cu fotbalistul australian, cu care, de la sosirea în România, a păstrat permanent legătura.
Baird îl avertizase pe McKain înainte de meci că nu va avea viaţă uşoară cu el pe teren şi că va marca în poarta Timişoarei. „Prietenul meu, McKain, va avea mari probleme şi nu va fi deloc fericit la finalul partidei cu Poli, pentru că am de gând să marchez. Nu am mai făcut-o de mult şi ar fi bine să reuşesc acest lucru la Timişoara. Ne vom lua revanşa pentru înfrângerea din tur“, declarase vineri, pentru NewsIn, Michael Baird.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU