20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal şi Sevilla rămân în lupta pentru titlu

Real şi Sevilla rămân în lupta pentru titlu

Real Madrid şi FC Sevilla au câştigat la limită partidele pe care le-au disputat sâmbătă seară, în etapa a 34-a a Primerei Division, şi rămân în continuare în lupta pentru titlul de campioană a Spaniei.
Madrilenii s-au impus pe „Santiago Bernabeu“ cu 4-3 în faţa finalistei Cupei UEFA, Espanyol Barcelona, la capătul unui meci spectaculos. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 15, prin atacantul uruguayan Walter Pandiani, şi tot el a majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 26. Olandezul Ruud van Nistelrooy a redus din handicap în minutul 30, acesta fiind al 21-lea gol al său în actuala ediţie a campionatului. Scorul la pauză avea să fie însă 1-3, pentru că Pandiani a mai punctat o dată în minutul 34.
Real a început în forţă partea a doua a meciului şi, la scurt timp de la reluare, Raul (’48) a marcat al doilea gol al madrilenilor, iar Jose Antonio Reyes a reuşit să egaleze (’58). Formaţia pregătită de Fabio Capello a luat cu asalt poarta lui Kameni, dar a izbutit să marcheze golul victoriei abia în minutul 89, prin argentinianul Gonzalo Higuain, aflat la a doua reuşită în acest sezon.
După acest succes, Real a trecut pe primul loc în clasament, având 66 de puncte, cu unul mai mult decât Barcelona, care a jucat aseară, pe teren propriu, cu Betis Sevilla.

Roşu a pierdut la Sevilla

FC Sevilla a învins, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, formţia lui Laurenţiu Roşu, Recreativo Huelva, care speră să ocupe un loc de Cupa UEFA. Echipa pregătită de Juande Ramos a deschis scorul în minutul 13, prin italianul Enzo Maresca. Gazdele au marcat golul de 2 – 0 târziu, în minutul 81, când brazilianul Luis Fabiano a transformat un penalti. Tot din penalti a înscris şi Huelva, în minutul 81, prin Jesus Vasquez. Roşu a fost titular la oaspeţi şi a rămas în teren până în minutul 61, când antrneorul Marcelino Garcia Toral l-a înlocuit cu atacantul nigerian Uche. Sevilla ocupă locul al treilea în clasament, la două puncte de lidera Real Madrid, în timp ce Huelva se află pe poziţia a şaptea, cu 50 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS