21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu nu cere daune lui Inter

Mutu nu cere daune lui Inter

Adrian Mutu a spus că nu intenţionează să solicite daune grupării Internazionale Milano, după ce a fost spionat în perioada în care a fost legitimat la clubul „nerazurro“.
„Am aflat despre decizia lui Vieri, dar am decis să nu fac nimic. Este o întâmplare tristă, dar prefer să închei povestea aici, s-au scurs aproape zece ani de atunci, totul face parte din trecut“, a declarat Mutu, care iniţial nu a exclus posibilitatea de a acţiona în justiţie clubul Inter Milano.
Presa italiană a informat în urmă cu câteva săptămâni că atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, se numără printre jucătorii cărora le-a fost ascultat telefonul şi care au fost filaţi de detectivi particulari în perioada în care au evoluat la Internazionale Milano. Declaraţia îi aparţinea lui Emanuele Cipriani, directorul firmei de investigaţii Polis d’Istinto.
Alături de Mutu au mai fost urmăriţi sârbul Vladimir Jugovici, brazilianul Ronaldo, arbitrul Massimo De Santis şi italianul Christian Vieri, singurul despre care clubul milanez a admis că a fost supravegheat şi care a anunţat în această săptămână că a acţionat în justiţie gruparea Inter Milano, solicitând daune.
Ancheta privind ascultările ilegale a fost iniţiată în septembrie 2006, când au fost arestate 21 de persoane şi s-au efectuat zeci de percheziţii în oraşe ca Milano, Florenţa, Bologna sau Torino. Acuzaţiile formulate în acest caz de Procuratura din Milano sunt asociere pentru comiterea unui delict, corupere, violarea intimităţii şi fals.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS