16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Cioroianu, în al nouălea cer

Florin Cioroianu, în al nouălea cer

Rezultatul înregistrat de Universitatea Craiova la Timişoara l-a mulţumit pe deplin pe antrenorul Florin Cioroianu, care a precizat că echipa sa a făcut cel mai bun joc de când el a preluat conducerea tehnică. Cioroianu a mai menţionat că nu s-a pus în nici un moment problema învingătoarei şi că golul doi a dat aripi elevilor săi.
„Am controlat jocul de la un capăt la altul şi nu cred că s-a pus în vreun moment problema învingătoarei. Chiar şi la 1-0 am avut o ocazie mare prin Wobay, iar golul de 2-1 ne-a făcut să ne dezlănţuim. Îi felicit pe băieţi că la pauză, când era 1-1, au conştientizat că se poate juca, marca şi câştiga la Timişoara. A fost cel mai bun meci de când sunt eu la echipă. Îmi pare rău că nu s-a jucat cu suporteri, pentru că a arătat ca un amical. Eu am urmărit mult jocul lui Poli înainte de acest meci şi am speculat faptul că erau mai obosiţi decât noi“, a afirmat Cioroianu. Tehnicianul Ştiinţei a ţinut să îl remarce pe atacantul australian Michael Baird, care a marcat două goluri, i-a pasat lui Dina la prima reuşită şi a obţinut cele două penaltiuri transformate de căpitanul Dorel Stoica.
La rândul său, antrenorul lui Poli Timişoara, Valentin Velcea, a precizat că înfrângerea în faţa Universităţii a venit pe fondul relaxării echipei sale după seria de cinci victorii consecutive.
„Am suferit o înfrângere umilitoare şi usturătoare. Ne-am deconectat după acea serie de cinci victorii consecutive şi nu am mai reuşit să ne montăm pentru acest meci. Lipsa publicului a constituit un element important. Am avut multe erori defensive, dar nu vreau să reproşez nimănui nimic acum. Pentru meciul cu UTA, voi face schimbări esenţiale în echipă“, a afirmat Velcea, care a mai spus că se aşteaptă să fie chemat de patronul Marian Iancu la o discuţie după acest rezultat umilitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS