11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu s-a supărat

Bornescu s-a supărat

Unul dintre cei mai buni jucători ai Universităţii Craiova din acest sezon, portarul Mircea Bornescu, s-a supărat în timpul partidei de la Timişoara, plecând după meci de la stadion până la hotel cu taxiul.
Goal-keeper-ul Ştiinţei, care nu a avut prea mult de lucru sâmbătă seară, a vrut să bată primul penalti obţinut de echipa sa, însă antrenorul Cioroianu l-a desemnat pe Stoica să execute. Bornescu s-a supărat, iar la cea de-a doua lovitură de pedeapsă, deşi a fost solicitat să execute, a refuzat să se îndrepte spre punctul cu var. Tehnicianul alb-albaştrilor a confirmat incidentul, dar nu i-a dat prea mare importanţă. „Aceste supărări în fotbal sunt inerente. Stabilisem că bate Dorel Stoica şi nu mă mai puteam întoarce în acel moment. S-a supărat astăzi, o să-i treacă mâine“, a spus Cioroianu.
Jucătorii şi oficialii Universităţii au plecat repede de la stadionul „Dan Păltinişanu“, iar la hotelul unde au fost cazaţi au fost aşteptaţi de un grup de suporteri, care i-au ovaţionat pe jucători şi i-au cerut patronului Adrian Mititelu să mai facă unele achiziţii, printre numele solicitate fiind şi cel al mijlocaşului lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă. Cel mai aplaudat dintre jucători a fost Bornescu, însă şi Baird, omul meciului de sâmbătă, a primit felicitări din partea fanilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII