Acasă Sport Gyongossy, cu ochii pe campionii olteni

Gyongossy, cu ochii pe campionii olteni

Cristieana Matei, directorul general interimar al CSM Craiova, a fost vizitată ieri la birou de antrenorul federal Zsolt Gyongossy, care a ţinut să o felicite pe fosta mare atletă pentru promovarea, chiar dacă temporară, în postul ocupat până acum de soţul ei, Sorin Matei.
Gyongossy, antrenor coordonator al loturilor naţionale de fond şi semifond, a venit în Bănie pentru a urmări evoluţia unor sportivi craioveni, componenţi ai loturilor naţionale, la concursurile programate în week-end pe pista de atletism de la stadionul „Ion Oblemenco“.
„Datoria mea este să urmăresc la lucru sportivii din loturile naţionale. Am venit să văd atleţii craioveni care vor participa la Cupa Europei din 20 mai, pe Claudia Ştef, de la marş, pe olimpica Mihaela Neaşcu, pe Liliana Popescu şi junioarele talentate ale lui Eleodor Roşca de la CS Olimpic Sport“, a spus soţul fostei campioane Gabriela Szabo.

L-a susţinut pe Boroi în campanie

Toată lumea ştie că, în campania pentru şefia FRA, Zsolt Gyongossy nu l-a susţinut pe actualul preşedinte, Sorin Matei, ci pe adversarul acestuia, stelistul George Boroi, care anunţase că dacă va câştiga alegerile îl va coopta pe Gyongossy în echipa sa de conducere. Pe atunci, soţul Gabrielei Szabo îşi motiva astfel opţiunea: „Cred în Boroi, pentru că este şeful unuia dintre cele mai importante cluburi din ţară (Steaua Bucureşti – n.r.), are bagaj serios de relaţii, cu care ar putea deschide uşi importante în atletism“. Ieri, Gyongossy a spus că va fi alături de noul preşedinte al FRA, chiar dacă acesta nu este Georghe Boroi. „Sorin Matei va avea toată susţinerea mea. Orice om are dreptul la o părere şi alege ce vrea. Eu am fost pentru Boroi, dar acum nu înseamnă că sunt duşmanul lui Sorin. Pentru că el a fost ales, voi face tot posibilul să îl ajut pe noul preşedinte la revigorarea atletismului românesc. Noi trebuie să ne îngrijim ca antrenorii şi sportivii din ţară să aibă totul pe tavă, pentru a putea face performanţă“, a spus antrenorul federal. În perioada când Sorin Matei era director general la CSM Craiova, a avut o relaţie foarte bună cu Gyongossy, colaborând foarte bine la concursurile de anvergură găzduite de Craiova.

Exit mobile version