13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUnited s-a prăbuşit

United s-a prăbuşit

Presa engleză de ieri a scris despre Manchester că nu a contat pe „San Siro“ în faţa Milanului, lăudând, în schimb, prestaţia formaţiei italiene.
„United s-a prăbuşit, în timp ce Kaka a condus-o pe Milan spre revanşa cu Liverpool“, a scris The Guardian, care susţine că „jucătorilor lui Manchester nu le-a rămas decât consolarea că nu puteau să facă mai mult în faţa unor adversari care i-au surclasat la toate capitolele“.
„A murit visul european al lui United“, a titrat Daily Mirror, care subliniază că formaţia lui Alex Ferguson „a fost zdrobită de Milan sub ploaia de pe San Siro“.
În opinia celor de la Daily Telegraph, „United a fost şters de mareea Milan“, în timp ce Gattuso a fost comparat cu „un câine de luptă, care s-a aruncat la gleznele jucătorilor de la Manchester precum un pit-bull înfometat“.
The Sun a ironizat prestaţia lui Manchester încă din titlu, postând cu litere mari „San Zero“, în timp ce The Times a scris cu părere de rău că „visul de a vedea o finală englezească la Atena a fost distrus de Milan“.        

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS